21. huhtikuuta 2016

Askartelupirtti

 Askartelupirtti on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä viikonlopun kestävä askartelutapahtuma Tampereella Teiskossa. Tapahtumapaikkana on Murikka-kurssikeskus ja järjestäjänä toimii Anun Putiikit apunaan joukko vapaaehtoisia.


Paikalle tullaan omien askartelutarvikkeiden kanssa ja kukin tekee mielensä mukaan. Korttiaskartelua, skräppäystä, art journalia, mixed mediaa. Paljon naurua, yhdessä tekemistä ja oppimista ja uusia ystäviä.


Jos jotain tarvikkeita unohtuu kotiin tai on muuten vajausta, paikalla on onneksi askartelukauppiaita! Tällä kertaa oli mukana Dekorette, Kreatina, Klemmarikellari ja Anun Putiikit. Omista ylimääräisistä kamoista pääsee kätevästi eroon kirppiksellä tai ne lisääntyy..


Minulle tärkeää Pirtillä ovat kurssit. Nyt osallistuin Riikan ATC-kurssille (Artist Trading Card) ja Tarun Art Journal Simple-kurssille. Molemmat aiheet uutta minulle, tykkään käydä uusista jutuista kurssilla ensin ja sitten voin kotona tuhertaa.Kun en ollut kurssilla tai syömässä (sitä tehdään Pirtillä usein), ähersin noiden tossujen parissa! Tuo stanssi on ihana ja makee mutta..nuo nauharinkulat on nätisti sanottuna hankalat kiinnittää!! Minä käytin kaksipuoleista tarraa takana ja se onneksi helpotti tekemistä. Niistä tuli kyllä mielettömän hienot ja sain onneksi kannustusta koko suorituksen ajan, kiitos kamut!

 Inspiroiva ja rentouttava viikonloppu takana, syksyllä uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti